CT 234 - KÖSTER VAP I 2000 UFS

Ultra brzovezujuća parna brana. Specijalno razvijena za primjenu kao tekuća parna brana koja se ugrađuje s negativne strane. Materijal smanjuje stupanj emisije vodene pare i alkalnost na razinu prihvatljivu  za većinu elastični, sintetičkih i epoksidnih podnih sustava. KÖSTER VAP I® 2000 UFS (Ultra Fast Set) posjeduje ista svojstva kao i KÖSTER VAP I 200 i KÖSTER VAP I 2000 FS, ali suši unutar 2 sata (ovisno o uvjetima okoline - temeperaturi zraka i vlazi u zraku) i time omogućuje vrlo brzi početak polaganja podnih sustava kao npr. u skladištima, bolnicama, školama i kod drugih projekata gdje je prisutna povišena vlaga u podlozi, a zahtjeva se što brže puštanje podova u upotrebu.

Jedinstvena formulacija je specijalna smola koja sadrži 100 % suhe tvari, dvokomponentna je, niskoviskozna, bez otapala (bez VOC-a). Pogodna je za primjenu u kombinaciji s vinilnim trakama, VCT-om, gumom, drvom, keramikom, sportskim oblogama, tepisima s tvrdom poleđinom, epoksidnim, eletrovodljivim i drugim tipovima materijala za završne podne obloge.

Potrošnja: oko 0.45 kg / m²

Pakiranje

Kombinirano pakiranje od 2,96 kg (CT 234 002)


Komplet od 3 galona (CT 234 003)


10 kg komplet (CT 234 010)
 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America