Novosti


« 1 1 »


O B A V I J E S T

POŠTOVANI KUPCI,


U PERIODU OD 03.08.2020. - 08.08.2020. TVRTKA BAUCHEMIE D.O.O. NEĆE RADITI RADI KORIŠTENJA KOLEKTIVNOG GODIŠNJEG ODMORA!  

... više


Da li ste znali...?

KÖSTER TPO 2.0 U

KÖSTER TPO Membrane proizvedene su od fleksibilnog poliolefina. U sredini poprečnog presjeka membrane ugrađena je mrežica od staklenih vlakana koja membrani daje iznimno visoku dimenzijsku stabilnost i otpornost na perforacije. Membrana je visoko pouzdana i karakterizira ju brza i ekonomična ugradnja. KÖSTER TPO Membranes su UV stabilne, otporne na starenje, mikroorganizme, te se mogu ugrađivati direktno na postojeće, stare bitumenske hidroizolacije.

KÖSTER TPO U su neojačane homogene TPO membrane za izvedbu odvodnih, odzračnih cijevi, obujmica, izradu i obradu kutnih i drugih detalja prodora.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America