Samonivelirajući zaštitni pod visoke kemijske otpornosti

1 Primer
KÖSTER SL Primer
2 Podna obloga
KÖSTER SL Protect

Zaštita vanjskih površina može se postići i ugradnjom KÖSTER Sustava za izravnavanje poda. Na pripremljenu, stabilnu površinu nanesite KÖSTER SL Primer Ovo osigurava izvrsno prianjanje za KÖSTER SL ProtectKÖSTER SL Primer osigurava ravnomjerno usisavanje, veže zaostalu prašinu, djeluje kao pospješivač prianjanja i tako jamči ravnomjerniju površinu bez problema. KÖSTER SL Primer također se može vrlo brzo preraditi.

KÖSTER SL Protect je samonivelirajući, rano opterećujući izravni izravnavajući sloj na neravnim ili grubim površinama od betona i cementnog estriha, posebno tamo gdje postoji povećano kemijsko i mehaničko opterećenje. Koristi se za brze popravke podova u industrijskim, poslovnim i stambenim prostorima, u skladištima, proizvodnim halama, radionicama i stambenim prostorima.

Uz srednje izlaganje kiselini, kao što je npr. u poljoprivrednim područjima, proizvodnim halama, itd. KÖSTER SL Protect se koristi kao zaštitni sloj za temeljni beton. KÖSTER SL Protect je samonivelirajući od 5 mm, ali se može produžiti do 2 mm pomoću prikladnih alata.

Uvijek je potrebno pridržavati se uputa iz tehničkog lista.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America