Higijenski zaštitni premaz za prehrambenu industriju

KÖSTER UC kombinira svojstva mineralnih masa za izravnavanje podova (niveliranje i popravak mineralnih podloga) i premaza od reakcijske smole (zaštita od prodornih tvari i oštećenja kao i dekorativni dizajn) u samo jednom proizvodu. Sastoji se od polimernog veziva (poliuretana) i mineralnih punila. Kao rezultat toga, UC sustavi su prikladni za širok raspon primjena s visokim zahtjevima premazivanja. Na primjer, u prehrambenoj industriji (proizvodnja, kuhinje), u kemijskoj i farmaceutskoj industriji, ali i u novogradnjama i projektima popravaka (proizvodni prostori), u kojima se prostori moraju posebno brzo staviti u funkciju.

Stanje podloge ključno je za uspjeh ovog sustava i stoga je uvijek potrebno pripremiti pjeskarenjem. KÖSTER UC sustav dostupan je kao samonivelirajuća varijanta KÖSTER UC 100 za male debljine slojeva između 3 mm i 9 mm, a također uključuje KÖSTER UC 300, vrlo tankoslojnu varijantu koja se, ovisno o okolnostima, može koristiti kao temeljni premaz ili kao završna dekorativna brtva. Po izboru, KÖSTER UC pasta u boji omogućuje bojanje svih dostupnih UC sustava prema dekorativnim zahtjevima.

Uvijek je potrebno pridržavati se uputa iz tehničkog lista.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America