Hidroizolacija kanalizacija i šahtova

1 Primer
KÖSTER Polysil TG 500
2 Izravnanje podloge
KÖSTER Mort za odvodne kanale i šahtove
3 Zaštita podloge od abrazije i kemikalija (mehanička i kemijska zaštita)
KÖSTER Mort za odvodne kanale i šahtove

Mehanička i kemijska stabilnost često je prioritet u kanalizaciji. Visoke i niske pH vrijednosti, kao i abrazivno trošenje su uvjeti za zaštitu površine koji osiguravaju dulji vijek trajanja.

KÖSTER Mort za šahtove posebno je razvijen za tu svrhu. Nakon temeljite pripreme površine (npr. korištenjem vodenih mlaznica pod visokim pritiskom), KÖSTER Polysil TG 500 se nanosi kao temeljni premaz na zdravi, nosivi beton.

Zatim se nanosi KÖSTER mort za okna u debljini od 4 do 30 mm. KÖSTER mort za osovine je vodootporan, brzo stvrdnjavajući mort za popravke koji razvija visoku tlačnu čvrstoću, ojačan je vlaknima i također je vrlo jednostavan za obradu. Zbog svoje konzistencije i svojstava stvrdnjavanja, može se koristiti ispod vodene linije pod tekućom vodom.

Uvijek je potrebno pridržavati se uputa iz tehničkog lista.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America