Brzovezne samonivelirajuće mase za izravnanje mineralnih i neupojnih podloga

1 Temeljni premaz
KÖSTER SL Primer
KÖSTER VAP I 06 Primer
2 Masa za niveliranje
KÖSTER SL Premium

Prije ugradnje podnih obloga ili premaza često je potrebno izravnati podove kako u postojećim zgradama tako i u novogradnjama. Ovo je namijenjeno stvaranju elastične, vrlo ravne površine za podnu oblogu.

Na pripremljenu, stabilnu površinu nanesite KÖSTER SL Primer. To osigurava izvrsno prianjanje mase za izravnavanje poda. KÖSTER SL Primer osigurava ravnomjerno ponašanje usisavanja, veže zaostalu prašinu, djeluje kao pospješivač prianjanja i tako jamči ravnomjerniju površinu bez problema. KÖSTER SL Primer također se može vrlo brzo preraditi.

Pod se izravnava s KÖSTER SL Premium u jednom koraku s debljinom sloja do 15 mm, u udubljenjima do 30 mm. KÖSTER SL Premium je visokokvalitetna mineralna masa za izravnavanje podova s ​​vrlo brzim hidrauličkim stvrdnjavanjem bez opterećenja. Stvrdnjava se za samo nekoliko sati i oblikuje gladak, visoko otporan na pritisak i svestran sloj za izravnavanje. KÖSTER SL Premium je jednostavan za miješanje i distribuciju, može se sipati i pumpati, te je vrlo fluidan i samozaglađujući tijekom obrade.

KÖSTER SL Premium također je prikladan za korištenje na neupijajućim površinama, npr. za podove koji su sa stražnje strane zaštićeni od vlage premazom KÖSTER VAP I 2000, na postojeće premaze od epoksidne smole ili npr. na pločice. KÖSTER VAP I 06 Primer se koristi kao temeljni premaz kao pospješivač prianjanja.

KÖSTER SL Premium omogućuje brzu upotrebu nakon obrade: pješački promet je moguć nakon otprilike 3 sata, izravna uporaba npr. ugradnja keramike nakon cca 5 sati, a nakon cca 24 sata stvrdnjavanja, po podu se već može voziti s mekim gumama.

Uvijek je potrebno pridržavati se uputa iz tehničkog lista.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America